Nieuwe naam, bekende praktijk

Grote kans dat je via de oude website (www.bettypoldermanfysio.nl) hier terecht bent gekomen. Dan hebben we een nieuwtje voor je.

Het is voor velen oud nieuws, maar vanaf 01-01-2024 heeft Betty Polderman haar praktijk overgedragen aan Ivar Kool. Met deze overname is de naam van de praktijk veranderd van Betty Polderman Fysiotherapie naar Kool Fysiotherapeuten.

Om alle oude bekenden gerust te stellen: buiten het logo en de naam houden we alles hetzelfde. Onder leiding van Betty hebben we een mooie praktijk neergezet en hebben we een goede naam opgebouwd. De nieuwe naam zal misschien even wennen zijn, maar zodra je de deur binnenstapt zal je merken dat de vertrouwde gezellige én professionele sfeer hier nog steeds heerst.

Ons team is al meer dan 5 jaar onveranderd en dat zal ook nu zo blijven. Ivar Kool, Hanneke Visser-Fiolet én Betty Polderman-Nap staan voor je klaar om je van de meest uiteenlopende lichamelijke klachten af te helpen. We doen dit zoals je van ons gewend bent met aandacht voor de klacht én de persoon die er aan vast zit. Onze visie is dat we jou op deze manier, in combinatie met de nieuwste technieken, het snelst van je klachten af kunnen helpen. Voor meer informatie over deze visie en over bijvoorbeeld de gedachte achter ons logo kan je hier terecht.

Ook de sportgroepen blijven bestaan. Ilse Visser is uitgegroeid tot vaste waarde in de sportzaal. Samen met Betty zorgt ze voor een ontspannen en ongedwongen sfeer, zodat onze sporters fit blijven of worden. Het is voor iedereen mogelijk om een abonnement of 10-rittenkaart voor fitness bij ons af te nemen. Voor vragen hierover mag je altijd mailen/whatsappen of tijdens openingstijden bellen.

Kortom, welkom bij jouw vernieuwde, maar vertrouwde fysiotherapiepraktijk.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Hallo!

Klik op onderstaande logo om contact met ons op te nemen.

× Whatsapp onze fysio's