Het Team

Therapeuten

Wij zijn de fysiotherapeuten van Kool fysiotherapie. Zoals te lezen onder het kopje visie zijn we erop gebrand om u van uw klachten af te helpen. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende therapeuten. In principe proberen we bij het maken van een afspraak de therapeut voor u te kiezen die het meest gespecialiseerd is in uw klacht, maar als u zelf een andere voorkeur hebt mag u dit natuurlijk altijd aangeven.

Sportbegeleiders

Naast fysiotherapie en allerlei specialisaties hierin bieden we ook de mogelijkheid om bij ons te komen sporten. Ook hier bieden we kundige ondersteuning aan. Naast de therapeuten is onze sportbegeleidster Ilse met grote regelmaat te vinden in de sportzaal. Hieronder kunt u meer over haar lezen.

Ilse Visser, Trainer en Paramedisch fitness specialist (i.o.)

In de afgelopen jaren heeft Ilse zich ontwikkelt als ware aanwinst voor de praktijk. Ze traint de meest uiteenlopende cliƫnten met veel plezier bij ons in de sportzaal. Of het nou om het behouden van kracht bij de fysiek minder sterken gaat, of over het trainen van sporters die graag nog een stapje beter willen worden in hun specifieke sport, Ilse heeft de kennis en middelen om te helpen.
Naast het werk bij ons padelt Ilse graag en geeft ze hier ook les in als trainer bij t.v. Cromwijck.

×

Hallo!

Klik op onderstaande logo om contact met ons op te nemen.

× Whatsapp onze fysio's